меню

Блог

Премахнете паласките с максимални резултати!

Премахнете паласките с максимални резултати!

За да ги премахнем трябва да знаем какво представляват те и как са се появили. “Любовните дръжки“ или паласките са подкожни мастни натрупвания в областта на корема. Те са неестетични, но това съвсем не е най-големият проблем. Често зад тях се крие натрупване на големи количества висцерална (скрита) мастна тъкан. Тя се съхранява около вътрешните органи и може да доведе до различни заболявания - диабет, рак, сърдечни заболявания и други.   Посочват се много фактори за появата на паласките, но основните сред тях са стресът, генетичната предразположеност, хормоналният дисбаланс, неправилното хранене и приемът на много калории. Проявяват се предимно при жените и това има своето обяснение. От една страна организмът ни е предразположен при стрес да натрупва мастна тъкан в областта на ханша, от друга при бременност мастната тъкан предпазва плода. Тя има термоизолационни свойства и омекотява ударите. Друго обяснение се крие в структурата на човешкото тяло. Тази зона е близко до вътрешните органи и е най-логична за склад, за да е удобно да се използва при нужда. Анатомичното устройство на скелета също предразполага това натрупване.

  Стресът е сериозен и все по-разпространяващ се фактор. Той е свързан пряко с безсънието, тревогите, преумората и прекомерната консумация на вредна и мазна храна. При хроничен стрес се повишава количеството кортизол в организма. Това е стресовия хормон. Неговото действие води до повишен апетит и преяждане. Под действието на стреса прибягваме до вредните храни, които нямат реална хранителна стойност. В следствие на което се нарушава метаболизма и се затруднява храносмилането. Започваме да чувстваме подуване в стомаха, тежест, задържаме токсините от тези вредни храни и тялото ни се натравя. Организмът не може да се справи с толкова проблеми и резултатите са видими. Прекаляването с месни и мазни храни се сочи като основна причина за трупането на мазнини в коремната област.   Говорейки за кортизола, трябва да споменем и другите хормони, като инсулин и дори естроген. При прием на въглехидрати задстомашната жлеза секретира инсулин за разграждането им, той се контролира от количеството на кръвната захар в организма. Когато прекалим с въглехидратите, организма прибягва до свързването им с протеините и превръщането им в триглицериди, които да складира в мастните клетки.   Естрогенът също има отношение към метаболитните процеси. Поради тази причина се наблюдава връзка между пълнеенето и етапи от живота на жената, като менопаузата и появата на вторичните полове белези. Дори противозачатъчните средства при някои жени могат да причинят наддаване на килограми. Не само при жените се получават "любовни дръжки", а и при мъжете. В последните 10-15 години, заради прекомерното ядене и стреса в ежедневието, всички сме податливи на този неестетичен и вреден модел на нашата фигура.   Въпреки изброеното до тук най-важен фактор си остава храненето. Организмът работи с това, което му даваме. Дори и да се опитваме да спазваме здравословен хранителен режим, неизбежно поглъщаме голямо количество токсини и несвойствени за храната химикали. Причината са т.нар. Е-та влагани в храните. Когато организмът се затлачи с токсини работата му се нарушава. Това неизбежно води до качване на килограми, защото се променя и реакцията на организма към хранителните вещества.

  Дойде време да поговорим и за премахването на паласките. То е трудно, но не и невъзможно.Златенъ чай има своите предимства за това. Той е изцяло естествен продукт. Ефектът от употребата му се усеща още в първите дни.Златенъ чай Tea детоксикира и спомага изхвърлянето на излишните вещества, които само ни затормозяват. Помага на храносмилателната система да работи правилно, усеща се олекотяване в стомаха. Благодарение на някои от билките в него, чаятЗлатенъ чай намалява ефектите от стреса върху тялото. По-горе научихме, че той е свързан с голяма част от телесните неразположения. Ускоряването на метаболизма е друг положителен ефект от Златенъ чай. С течение на времето организмът ни започва да приема толкова храна, колкото му е необходима. Така елиминираме и проблема с преяждането.   Постепенно тялото ни намира правилния темп на работа, връщаме си здравето, красотата, лекотата и енергията. Нима това не е крайната цел на всеки?

 

170 гр.
84 чаши чай
за 21 дни
170 гр.
  • мощен антиоксидант
  • подобрява метаболизма
  • изгаря мазнините

24.90 лв.

поръчай
Доставката е до 3 работни дни с куриер на
Съдържа 100% чисти билки
Засилва и укрепва имунната система
Богат на важни витамини и минерали
Хидратира и изглажда кожата

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'monarxprotect-php73.so' (tried: /opt/cpanel/ea-php73/root/usr/lib64/php/modules/monarxprotect-php73.so (/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/lib64/php/modules/monarxprotect-php73.so: cannot open shared object file: No such file or directory), /opt/cpanel/ea-php73/root/usr/lib64/php/modules/monarxprotect-php73.so.so (/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/lib64/php/modules/monarxprotect-php73.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory))

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: