меню

Блог

Мощна Детоксикация на организма със Златенъ чай

Мощна Детоксикация на организма със Златенъ чай

Детоксикацията е първата крачка към здраво и красиво тяло!


Защо е толкова важна? За да дадем отговор на този въпрос, трабва да поговорим първо за токсините. Кои са те и от къде идват, кои са факторите те да се заседяват в организма ни и какво отношение имат към излишните килограми.

При всяко хранене и усвояването на храната в организма се отделят отпадни продукти. По време на химичните преобразувания на хранителните вещества във вещества с градивна стойност се получават дори някои отровни съединения (например амоняк). Черният ни дроб е органът, който се грижи да не се натравяме. Той изпраща тези токсини към червата и отделителната система за изхвърляне. За съжаление в съвременната храна, във въздуха и водата ни се появяват все повече химикали и неестествени съединения, които тровят телата ни. Не трябва да забравяме алкохола и лекарствата, които също тровят организма ни.

Тук е моментът да намесим Е-тата: Всички онези вещества, които правят храната ни като за изложба, но нямат хранителна стойност, изкуствено влаганите консерванти, емулгатори, подобрители, оцветители, овкусители и сродните на тях. При преработката на храната в организма те влизат в състава на много отровни и дори канцерогенни вещества. Организмът ни не е програмиран да се справи с тях. В стремежа си да се опази от вредното им действие, той ги „заключва“ и депонира заедно с мазнините. Някои от влаганите в храните вещества водят до задържане на вода и допълнително тегло, а други дори имат пристрастяващ ефект. Друг лош страничен ефект от химикалите в тялото ни е образуването на шлаки в червата. Дебелото ни черво се превръща в „градското сметище“ на организма. Ако белтъчините се задържат по-дълго в чревния тракт, започват гнилостни процеси и още отрови...

В следствие на изброеното до тук, започваме да се чувстваме отпаднали, уморяваме се по- бързо и лесно, страдаме от безсъние и липса на концентрация, дискомфорт на цялото тяло, тежест в стомаха, метаболитни нарушения и други. Стресът също е фактор за задържането на токсините в организма. Тялото ни насочва енергията там, където е най-необходима. При стрес в него се задействат защитните механизми и това отнема от енергията на храносмилателната система. Тя започва да работи по-бавно. И излишните килограми са вече тук.За да премахнем мрачното настроение, ще кажем, че има начини да се освободим от токсините. Количеството им в организма зависи от хранителния ни режим, вида на храната, която приемаме и редица други фактори. Когато започнем диета за отслабване, тя не винаги е ефективна, защото при загубата на мазнините има опасност да се освободят „заключените“ токсини и да разболеят организма ни. Той знае това и се пази. Първата крачка към отслабването е изчистването на токсините.

За щастие Златенъ чай детоксикира организма на 100%. Изпитано от хиляди хора по света. Вече не е необходимо да се страхуваме от токсините. Това е само първият от редица благотворни ефекти, които Златенъ чай има върху тялото ни. Изхвърляйки нечистотиите от организма си, ние му даваме възможност да започне работа и по изгаряне на излишните мазнини. Вече обяснихме зависимостта между токсините и депата. Продължителността на процеса зависи от количествата на токсините. Следващия добър ефект на Златенъ чай е стимулирането на нормалния ход на храносмилателната система. От употребата му няма странични ефекти, защото е изцяло натурален билков продукт, съдържащ само чисти билки от природата на България. Без химикали, които да утежняват химичния хаос в тялото ни. Детоксикирайте организма си и бъдете здрави и привлекателни!

170 гр.
84 чаши чай
за 21 дни
170 гр.
  • мощен антиоксидант
  • подобрява метаболизма
  • изгаря мазнините

24.90 лв.

поръчай
Доставката е до 3 работни дни с куриер на
Съдържа 100% чисти билки
Засилва и укрепва имунната система
Богат на важни витамини и минерали
Хидратира и изглажда кожата