меню

Блог

Защо не мога да отслабна бързо? - НЕ трябва и да го правите!

Защо не мога да отслабна бързо? - НЕ трябва и да го правите!

Как да отслабна е въпрос на много, но..! Причините за напълняването са много и с различен произход - психологически и физически стрес, нередовно хранене, безсъние, генетична предразположеност, липса на движение и т.н. 
Всеки, който е тръгнал по пътя на отслабването знае, че не е лесно и често, въпреки усилията ни, резултатът или много закъснява, или е много оскъден. А дори няма да споменаваме йо-йо ефекта! Разбира се, скоростта е свързана и с индивидуалните особености на организма. Не можем да сравняваме излишните 5-6 килограма с излишни 10-15, нито пък 4-5 см от талията с 15-20 такива. Първото нещо, за което се сещаме, когато искаме да се вталим са диетите и физическата активност. Защо, обаче това не е достатъчно? Защото проблемът не е само в мастните натрупвания. Освен, че с времето стават по- твърди и компактни, тези мазнини съдържат и други вещества, отложили се в организма ни, които затрудняват обмяната. Това са изкуствените химикали влагани в храните и напитките ни - всички Е-та, подобрители, консерванти, оцветители, лепила, овкусители и други. 
 
Малко известен е фактът, че веществата имитиращи вкуса на меса и сирена, влагани в снаксове, чипсове, полуфабрикати, бульони и готови супи на прах, имат пристрастяващ ефект. Това ни кара да ги консумираме все повече и повече. Други токсини идват от алкохола и лекарствата. Всички тези вещества тежат на организма ни, те са несвойствени и той не знае какво да ги прави. Често стават причина за отлагане на шлаки в червата, затрудняване на черния дроб и задържане на вода, което ни прави още по-тежки. Ограничаването на организма от определени вещества по време на диетата е лошо и не му помага да се отърве от излишъците, а допълнително го затормозява. 

Всъщност лишаването от мазнини в храната е най-често допусканата грешка. Те са важни за клетъчните процеси, регулирането на обмяната на веществата и имунната система. Излишъкът от въглехидрати и белтъчини се преработва по химичен път и също образува мастни депа. Липсата на достатъчно хранителни вещества води до бързо уморяване, отпадналост, раздразнителност и като цяло, стрес на организма. Гладуването не е ефикасно средство, защото води до забавяне на метаболизма и е причина за йо-йо ефекта. За това диетите и ограничаването на някои от хранителните вещества са неефективни. Трябва да се започне от изчистването на организма от токсините и шлаките, от изхвърлянето на всички онези вещества, които задържат мастните ни натрупвания и задръстват естествените механизми за отделянето им.   

Чаят Златенъ чай и комбинацията от билки в него действат, на първо място, върху всички онези излишни съединения в организма, които му пречат да работи. Детоксикацията е първата крачка към добрата фигура и естествените темпове на работа на тялото ни. Разбира се, това не става като с магическа пръчица. Продължителността на процеса зависи от количеството токсини в тялото. След очистването на организма следващата „задача“ на чаятЗлатенъ чай е връщането на метаболизма към нормалната му работа. Това означава използване на полезните за организма вещества по правилния и оптимален начин, както и разпознаването и отделянето на токсините и вредните вещества от организма, а също така възстановяване на редовното и нормално изхождане 2 пъти дневно. Предимство на чаят Златенъ чай е, че подпомага по естествен път работата на организма, отслабването става плавно и постепенно и не води до йо-йо ефект. Друг „бонус“ от използването на чаят Златенъ чай е, че подпомага разграждането на най- упоритите подкожни мазнини, а именно тези около ханша.   

Паласките са най-трудният за справяне проблем. Въпреки това, естественото действие, което чаятЗлатенъ чай има върху организма, ни дава възможност да се отървем от досадните „любовни дръжки“. Не можем да отслабнем бързо, защото натрупаните проблеми се отстраняват бавно и изисква време всяко ново нещо, което правим да подейства и резултатите да бъдат трайни. Колкото по-затормозен е организмът ни, толкова повече време ще изисква да възстановим ритъма му.


 

170 гр.
84 чаши чай
за 21 дни
170 гр.
  • мощен антиоксидант
  • подобрява метаболизма
  • изгаря мазнините
29.90 лв.

24.90 лв.

поръчай
Доставката е до 3 работни дни с куриер на
Съдържа 100% чисти билки
Засилва и укрепва имунната система
Богат на важни витамини и минерали
Хидратира и изглажда кожата