меню

Блог

Отслабваме докато спим - невероятно, но 100% доказано!

Отслабваме докато спим - невероятно, но 100% доказано!

Докато спим, мозъкът прави анализ на тялото! 

Напълняването е сериозен проблем на нашето съвремие. Колкото повече се развива техниката, толкова повече ние се заседяваме. В последните години много хора започнаха да работят в седнало положение на компютър, шофираме вместо да ходим пеш до работа, в натовареното ежедневие ни липсва време за себе си и достатъчно време за почивка. Освен по-малкото движение, основен фактор за качването на излишни килограми е стресът. Той влияе на хормоните в организма, предразполага към натрупване на мастна тъкан в определени области на тялото, кара ни да изяждаме повече храна от необходимото и влияе негативно на метаболизма. Като прибавим към всичко изброено и лошото качество на храната, която приемаме - пълна с химикали, подобрители, овкусители и други отрови и голямо количество захар, проблемът се задълбочава още повече. Случвало ли ви се е да дадете на кучето си салам и то да бяга в другата посока? Е да, ама ние си го хапваме. Неусетно се появяват паласките, бричовете, отпуснатите коремчета и целулита. 

Когато дрехите ни умалеят започваме да търсим решение. Искаме бързо отслабване, да се вталим за среща или сезона на банските. Обръщаме се към диети за отслабване, но не получаваме необходимото удовлетворение. Бързите диети и гладуването, водят до йо-йо ефект, а продължителните диети - е те са продължителни. Изискват се много усилия за да се свалят малко на брой килограми. В такива моменти търсим спасение в бързи, чудодейни методи - но какви да бъдат те? Химическите препарати допълнително затормозяват тялото ни, което вече е пълно с токсини от подобрителите и продуктите получени при обмяната на веществата, а и често са много скъпи. Тогава търсим лесен начин, природен продукт, нещо, което да не изисква много време и усилия. 

Ние имаме решение. Златенъ чай е природен продукт с доказано благотворно действие върху организма. Рецептата, известна с качествата си още от преди век, предразполага тялото само да се справи с проблемите. Организмът ни работи денонощно и с правилната подкрепа ще топи мазнини по всяко време. 

Комбинацията от билки в Златенъ чай действат, на първо място, върху всички онези излишни съединения в организма, които му пречат да работи. Детоксикацията е първата крачка към добрата фигура и естествените темпове на работа на тялото ни.

  След очистването на организма следващата „задача“ на Златенъ чай е връщането на метаболизма към нормалната му работа. Това означава използване на полезните за организма вещества по правилния и оптимален начин, както и разпознаването и отделянето на токсините и вредните вещества от организма, а също така възстановяване на редовното изхождане. Предимство на Златенъ чай е, че подпомага по естествен път работата на организма, отслабването става плавно и постепенно и не води до йо-йо ефект. Друг „бонус“ от използването на Златенъ чай е, че подпомага разграждането на най-упоритите подкожни мазнини, а именно тези около ханша. Паласките са най-трудният за справяне проблем. Въпреки това, естественото действие, което чаят има върху организма, ни дава възможност да се отървем от досадните „любовни дръжки“.

  Всички знаем, че когато спим, организмът ни използва момента, за да поработи върху тялото ни и не само. Какво се случва с нас докато спим? Тогава мозъчните вълни са бавни, кръвното налягане спада и сърдечният ритъм се успокоява. Именно тогава получаваме нужната почивка. Почти всички телесни функции се забавят значително и тялото ни почва бавно да се възстановява. Докато спим, мозъкът прави анализ на тялото! Мозъкът ни изобщо не спи, докато ние си почиваме. Той работи със същата натовареност, както и когато сме будни. Докато спим, мозъкът анализира изминалите събития, проверява състоянието на вътрешните органи. От всичко до тук, искаме просто да ви кажем, че тялото си върши работата най-добре по време на сън. Минералите, които поемате от Златенъ чай също подлежат на анализ и насочване от мозъка. Всички химични съединения започват да взаимодействат и да укaзват своето влияние. Най-активното действие на чая е през нощтаСтранно, но факт, събуждайки се сутрин може да забележите истинското действое на Златенъ чай. Достатъчно е да използвате огледало и сами ще видите разликите от преди лягане. На сутринта голямо количество вредни токсини и излишни мазнини вече са приготвени за извеждане. Много хора вече се довериха на билковия ни чай за детоксикация на организма и отслабване и останаха доволни. Извайте фигурата си и дайте възможност на организма си да се справи с проблемите водещи до напълняване. Направете го лесно и приятно с чаша Златенъ чай.


 

170 гр.
84 чаши чай
за 21 дни
170 гр.
  • мощен антиоксидант
  • подобрява метаболизма
  • изгаря мазнините

24.90 лв.

поръчай
Доставката е до 3 работни дни с куриер на
Съдържа 100% чисти билки
Засилва и укрепва имунната система
Богат на важни витамини и минерали
Хидратира и изглажда кожата

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'monarxprotect-php73.so' (tried: /opt/cpanel/ea-php73/root/usr/lib64/php/modules/monarxprotect-php73.so (/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/lib64/php/modules/monarxprotect-php73.so: cannot open shared object file: No such file or directory), /opt/cpanel/ea-php73/root/usr/lib64/php/modules/monarxprotect-php73.so.so (/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/lib64/php/modules/monarxprotect-php73.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory))

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: