меню

Блог

Стара рецепта от БИЛКИ спира дебелеенето при Хормонален дисбаланс!

Стара рецепта от БИЛКИ спира дебелеенето при Хормонален дисбаланс!

За да отслабнеш-имай план!

Ако вече сериозно сте решили да отслабнете- ПОЗДРАВЛЕНИЯ! Ние сме тук, за да ви подкрепим и да ви покажем как може да отслабнете здравословно и трайно.
Нека да започнем с това, че трайното здравословно отслабване със Златенъ чай не е стресиращо за организма. То не е шоково, не подтиска нервната или която и да е друга система от тялото, не забавя и не подтиска естествените функции на организма, а го учи по свой собствен начин да се настрои и да намери баланса си. И това е една от причините и след спиране на консумацията на Златенъ чай да няма йо-йо ефект.
Най-важното е да имате воля. Не само да искате силно да промените нещо в живота си, а и да го направите.
Първо:
Коригирайте хранителните си навици!
Това означава не да гладувате, а просто да намалите дневния калориен прием. Препоръчваме да го направите с около 500-800 калории по-малко на ден. Разбира се нека дневния прием не е по-малко от 1 400 калории, защото има голяма вероятност да започнете да “освирепявате“ от глад и тогава шансът, да прибегнете и дори да преядете с вредна храна, се увеличава.
Второ:
Включи спорт в ежедневието си!
За още по-бързи резултати с пиенето на Златенъ чай и разумното хранене, препоръчваме и включването на каквито и да е спортни занимания в ежедневието. Спортът може да ускори до 8 пъти действието на чая.
Трето:
Помнете, че не трябва да сте нетърпеливи!
Колко време ви отне да натрупате излишни килограми? Не ден или два, нали? Бързото отслабване, предизвикано от различни медикаменти често е загуба на течности, а не на мазнини. Златенъ чай е по-добър от всички видове хапчета, защото е природен продукт. Хапчетата в най-общия случай подтискат процесите в организма, действат по химичен път на центровете в мозъка и т.н. Свалят се килограми, но след спиране на средството се качват много бързо – това е неизбежен йо-йо ефект.
Златенъ чай изчиства организма от токсини, отрови, шлаки и другите натрупвания, които не трябва да са в организма и му "напомня" как да работи правилно. Чаят стимулира тялото по естествен път, чрез своите собствени естествени механизми да се пребори и изчисти килограмите. Стимулира метаболизма и подпомага по-пълноценното усвояване на хранителните вещества.
И накрая един съвет: Имайте ясен план! Следвайте го! Не позволявайте да залитнете в крайности! Хранете се разумно, да разумно, а не гладувайте и не преяждайте! Разберете колко е важно наистина не само да отслабнете, а да се чувствате добре, здрави и да се харесвате!
Ние от Златенъ чай сме на среща за вашите въпроси! Семейството ни е голямо и расте с всеки изминал ден!
Пробвай Златенъ чай! Дай си шанс не само да бъдеш по-фин, а и по-здрав!

170 гр.
84 чаши чай
за 21 дни
170 гр.
  • мощен антиоксидант
  • подобрява метаболизма
  • изгаря мазнините

24.90 лв.

поръчай
Доставката е до 3 работни дни с куриер на
Съдържа 100% чисти билки
Засилва и укрепва имунната система
Богат на важни витамини и минерали
Хидратира и изглажда кожата

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'monarxprotect-php73.so' (tried: /opt/cpanel/ea-php73/root/usr/lib64/php/modules/monarxprotect-php73.so (/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/lib64/php/modules/monarxprotect-php73.so: cannot open shared object file: No such file or directory), /opt/cpanel/ea-php73/root/usr/lib64/php/modules/monarxprotect-php73.so.so (/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/lib64/php/modules/monarxprotect-php73.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory))

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: