Блог

Махни целулита завинаги!

Махни целулита завинаги!

Няма жена по света, която да не мрази тази дума. Целулит, „портокалова кожа“ - без значение как наричаме този кожен проблем, той засяга много жени и не е никак приятен. Често го свързваме с рязко напълняване и бързо отслабване и качване на голямо количество излишни килограми, но ставаме свидетели и на слаби хора с целулит. Среща се при над 80% от жените, но е изявен в различна степен. Появява се по ханша, бедрата и корема и в редки случаи по ръцете. Но дори и да имаме стегнато дупе и плосък корем това не ни спасява от целулита.   

Защо изобщо се появява целулит?

Основно той е проблем на кожата - натрупват се вода, мазнини и отпадни продукти в кожните слоеве и това променя структурата им, намаля кръвобръщението и с времето натрупванията стават все по-твърди и компактни. Множество фактори влияят върху появата на целулита - заседналия начин на живот, нездравословното хранене, рязката промяна в теглото, но също така и хормоналните промени при жените (пубертет, бременност, менопауза), вредни навици - цигари и алкохол, факторите на околната среда, наследствени фактори, а дори и тесните дрехи, пречещи на кръвообръщението. Именно заради това целулитът е толкова упорит. При жените той е по-застъпен, поради типа кожа, генетично заложената ѝ по-голяма еластичност и хормоните им. За това при мъжете този проблем се среща рядко. Наличието на целулит постепенно разхлабва връзките между кожните слоеве, пречи на обмяната на веществата, с времето се втвърдява и се появява ефекта на бучици, наричан още „портокалова кожа“.  Всеизвестно е, че борбата с „портокаловата кожа“ е трудна , дълга и често - неособено ефективна. Когато искаме да се отървем от проблема започваме диети за отслабване, упражнения за стягане на дупе, плосък корем и търсим отслабване в бедрата.  След толкова много труд, често целулитът си остава, но е станал по-незабележим.  
 
  За да се отстрани целулита трябва комплексна атака, свързана със задействане обмяната на веществата и кръвообръщението, сваляне на излишните килограми и контрол над хранителните навици. Добре, че имаме приятно средство, с което да направим това - Златенъ Чай за отслабване и детоксикация. Той е по изцяло българска рецепта, съставът му е само от български билки и се произвежда тук, в България. Златенъ Чай e природен продукт, доказал благотворните си ефекти върху човешкото тяло. Пиейки Златенъ Чай се подобряват обменните процеси, дава се възможност на организмът да включи механизмите си и да се отърве от излишните килограми сам, без химикали. При употребата му първо се изхвърлят излишните токсини от тялото, за да може то да работи нормално. Златенъ Чай разбива мастните депа и спомага изхвърлянето на излишните за организма ни вещества. Стимулират се кръвообръщението и лимфната система. Ето защо чаят е толкова ефективен срещу проблеми като паласките, целулита и др. При продължителен прием, билките в него помагат на организма да контролира сам количеството и вида на храната, която поемаме.  Неусетно със Златенъ Чай за отслабване губим излишните килограми без гладуване. Организмът ни работи добре, чувстваме се по-красиви и леки и най-важното - ефектът е дълготраен.
Бъдете красиви и щастливи и се сдобийте с тялото, което желаете с безценната българска рецепта на Златенъ Чай!


 

170 гр.
84 чаши чай
за 21 дни
170 гр.
  • мощен антиоксидант
  • подобрява метаболизма
  • изгаря мазнините

24.90 лв.

поръчай
Доставката е до 3 работни дни с куриер на
Съдържа 100% чисти билки
Засилва и укрепва имунната система
Богат на важни витамини и минерали
Хидратира и изглажда кожата