Вашите лични данни са конфиденционални!

Ние защитаваме Вашите лични данни.

Златенъ чай - лични данни

www.zlatenchai.bg се управлява от условия и политика за конфиденциалност, посочени по-долу. Тези условия са съобразени със Закона за защита на потребителите, Закона за електронната търговия и Европейското законодателство.

Съгласие за използване на Вашите лични данни
Маркирайки тикчето и приемайки общите условия на сайта, непосредствено преди подаване на поръчката ви към нас, вие давате своето изрично съгласие да използваме вашите лични данни с цел изпъление на поръчката ви!
www.zlatenchai.bg се ангажира да защитава Вашите лични данни. Ние събираме тази информация, само и единственно, за да обработим и доставим вашата поръчка. Тези данни ще бъдат използвани единствено от куриерската фирма, което е необходимо, за да се извърши доставката на Вашата поръчка. Ние никога няма да предоставим Вашите лични данни или подробности за Вас на която и да е друга компания или трета страна, освен в случаите, когато държавен орган изиска това по законен ред.

Вашите лични данни
За да направите поръчка, вие предоставяте вашите име и фамилия, електронна поща, телефонен номер, адрес за доставка. Ние използваме тези данни единствено, за да управляваме, обработим и изпратим вашата поръчка, както и за комуникация с вас. 

Вашите данни са защитени
Чрез натискане на бутон ИЗПРАТИ, вие изпращате към нас информация за вашата поръчка и вашите лични данни, чрез защитена връзка. Www.zlatenchai.bg използва защитен сървърен софтуер (SSL), който криптира данните преди да бъдат изпратени. Този софтуер защитава всички лични данни, данни за поръчката ви и плащания, които изпращате чрез платформата на www.zlatenchai.bg. 

Съгласие за използване на Бисквитки
www.zlatenchai.bg събира анонимни статистически данни за посещаемостта на сайта без никакви лични данни за клиента/потребителя!
Посещавайки и отваряйки която и да е страница на www.zlatenchai.bg, било чрез директно изписване на адреса във вашия браузър, чрез намиране от търсеща машина, чрез връзка от друг сайт, или по какъвто и да е друг начин, Вие се съгласявате с използването на тази информация от наша страна. 

Като посетител трябва да сте наясно, че www.zlatenchai.bg може да променя по свое усмотрение, по всяко време и без предварително уведомление тези правила за поверителност, като при промени, те ще бъдат публикувани на тази страница. Преди да подадете поръчка, моля проверявайте сайта за актуализации!