Условия

за ползване на www.zlatenchai.bg

www.zlatenchai.bg се управлява от условия и политика за конфиденциалност, посочени по-долу. Тези условия за съобразени със Закона за защита на потребителите, Закона за електронната търговия и Българското законодателство. Те ще бъдат обвързващи за Вас, така че Моля, прочетете ги внимателно и ако не сте съгласни с тях напуснете сайта! Трябва да сте наясно, че ние можем да променяме по наше усмотрение по-всяко време и без предварително уведомление тези правила. Преди да подадете поръчка, моля проверявайте нашият сайт за актуализации!
 1. Общите условия са задължителни за всички посетители на www.zlatenchai.bg и са в сила от момента, в който отворите (посетите) страницата и се прилагат за всички Ваши следващи действия. Вие сте длъжни да се запознаете с общите условия и чрез достъпа и използването на уеб страницата по какъвто и да е начин, се съгласявате и приемате общите условия.
 2. В случай, че Вие, в правото си на потребител, не сте съгласни с общите условия за ползване на сайта, преустановете незабавно ползването на уеб страницата!
 3. Посещавайки и отваряйки която и да е страница на www.zlatenchai.bg, било чрез директно изписване на адреса във вашия браузър, чрез намиране от търсеща машина, чрез връзка от друг сайт, или по какъвто и да е друг начин, Вие се съгласявате със следните условия за ползване на сайта:  
 

Отговорност

 • Всеки посетите/клиент има правото да използва цялата информация и съдържание на този сайт само и единствено за собствени и лични цели.
 • Настоящата уеб страница може да съдържа линкове към други уеб страници, за които общите условия на www.zlatenchai.bg не се прилагат. Всеки потребител (Вие) е длъжен да се запознае с техните общи условия.
 • Всяко действие или бездействие на потребителя по никакъв начин няма право да поврежда съдържанието или софтуера на сайта, както и съдържанието или софтуера на нашите страници или други услуги, чрез които уеб сайтът става достъпен и всяко такова действие ще се счита за нарушение на общите условия.
 • www.zlatenchai.bg има право да събира анонимна статистическа информация за посетителите, която по никакъв начин не може да идентифицира лични данни, освен IP адрес. www.zlatenchai.bg няма да споделя тази информация и никаква друга информация за потребителите си с трети лица, освен, когато има заповед за предаването й от съответните органи.
 

Поръчка

 • Всеки клиент може да направи Поръчка на Сайта чрез добавяне на желаното количество Златенъ чай във Формата за поръчка, следвайки стъпките, указани в Сайта, за да завърши и изпрати съответната Поръчка.
 • Всяка добавена бройка Златенъ чай е достъпна за покупка в рамките на наличните количества.
 • www.zlatenchai.bg поема отговорност за доставка само на съответния брой опаковки Златенъ чай от регистрираната поръчка. 
 • Всеки Клиент се задължава и отговаря за всички данни за покупката, която е заявил чрез завършената си и изпратена на www.zlatenchai.bg поръчка, да са верни, пълни и точни към датата на изпращането на поръчката.
 • С изпращането на поръчката Клиентът разрешава на представител на www.zlatenchai.bg да се свърже с него пo всякакъв възможен начин, когато това се налага във връзка с направената поръчка.

Доставка

 • www.zlatenchai.bg се задължава да доставя поръчаните Стоки чрез куриерска фирма на адрес, посочен от Купувача/Клиента или в офис на куриерската фирма, в зависимост от избора на Клиента.

Условия на доставка

 • Вашият Златенъ чай ще изпратим с куриер на Еконт до посочен от Вас адрес или до офис на куриера в срок от 1 до 5 работни дни. Изключение на този срок са направените поръчки или доставки в почивните дни и националните празници!
 • Поръчки, направени след 16:30 ч. от понеделник до петък се обработват и изпращат на следващия работен ден.
 • Поръчки, направени онлайн в неработно време, както и през всички почивни празнични дни, се обработват и изпращат на следващия работен ден.
 • Доставката на Златенъ чай е Безплатна при поръчка на 2 или над 2 броя! 
   
 • Всеки клиент може да избере начин на доставка на Златенъ чай по един от следните начини:
  1. Доставка до най-близкия офис на Еконт. Вземате пратката си в удобно за Вас време. 
  2. Доставка до Автоматична пощенска станция ( ЕКОНТОМАТ ) на фирма Еконт. Вземате пратката си в удобно за Вас време.
  3. Доставка до посочен адрес в цяла България от 1 до 5 раб. дни в зависимост от населеното място.

  След като поръчате Златенъ чай чрез услугата наложен платеж, наш оператор ще Ви потърси на посочения от Вас телефонен номер, за да потвърдите направената поръчка. Ако не можем да се свържем с вас до 3 опита, поръчката ви ще бъде анулирана автоматично. Поръчки с потвърдено плащане чрез кредитна/дебитна карта се обработват и изпращат веднага! В този случай може да се свържем с Вас за доуточняване на данни за доставка, ако е необходимо.
 • Изпращане и доставяне на Златенъ чай ще се извършва само и единствено след потвърждение по телефона от оператор на www.zlatenchai.bg!

Плащане

 • www.zlatenchai.bg използва най-лесния и удобен начин на разплащане в България - наложен платеж. Поръчвайки вашия Златенъ чай във Формата за поръчки ще видите крайната сума, която трябва да заплатите. Тази сума ще бъде отразена информативно и на e-mail, който ще получите, както и в известието за доставка от куриера. Вие ще трябва да заплатите цялата стойност в български лева с ДДС, директно на куриера при получаване на пратката.
 • Нашите партньори от Еконт ще Ви информират със SMS за общата стойност на пратката преди да я доставят на Вашия адрес. Ако сте избрали Вашия Златенъ чай да бъде получен в офис на куриера, ще получите уведомителен SMS, че пратката Ви е вече в посочения офис, както и общата стойност, която трябва да заплатите. Доставката на Златенъ чай до всички наши клиенти е безплатна в цялата страна за 2 или на 2 броя чай.

Отказ и връщане

 • Всеки клиент може да откаже направена или потвърдена поръчка. В случай на отказ, трябва да ни известите преди 17:00 в деня на поръчката или, ако поръчката е потвърдена след този час, трябва да ни пишете преди 12:00 ч. на следващия ден! Ако обаче това се случи след този период или в момент на доставка, вие ще трябва да заплатите разходите по връщането на Златенъ чай обратно до нас.
 • Всеки клиент има право да върне Златенъ чай в рамките на 14 дни след получаването му, при условие, че е запазен търговския вид на продукта - т.е. не е повреден или отворен. Ако това условие е изпълнено, тогава просто се свържете с нас, за да ни уведомите, че жалаете да върнете Златенъ чай. Ще трябва да заплатите разходите по връщане на продукта.
 • При изпълнение на всички условия за връщане на продукта/стоката ние ще възстановим сумата на клиента.

Вашите лични данни

 • www.zlatenchai.bg се ангажира да защитава Вашите лични данни. Ние събираме тази информация, само и единственно за да обработим вашата поръчка. Ние никога няма да предоставим Вашите лични данни или подробности за Вас на която и да е друга компания или трета страна. Тези данни ще бъдат архивирани от наша страна и ще бъдат използвани единственно от куриерската фирма, което е необходимо за да се извърши доставката на Вашата поръка.
Www.zlatenchai.bg се управлява от условията и правилата за поверителност, посочени по-долу. Тези условия са в съответствие със Закона за защита на потребителите, Закона за електронната търговия и българското законодателство.

Съгласие за използване на лични данни.

Чрез маркиране и приемане на правилата и условията на сайта, непосредствено преди да ни изпратите поръчката, вие давате изричното си съгласие за обработката на личните Ви данни при обработване на поръчката Ви!
Www.zlatenchai.bg се задължава да защитава Вашите лични данни. Ние събираме тази информация единствено и само за обработка и доставка на Вашата поръчка. Тези данни ще се използват от куриера, за да извърши доставка на Вашата поръчка. Ние никога няма да предоставим Вашите лични данни на друга компания или трета страна, освен в случаите, когато държавният орган го изисква по законен начин.


Вашите лични данни

За да направите поръчка, посочвате Вашето име и фамилия, електронна поща, телефонен номер и адрес за доставка. Ние използваме тези данни само за да управляваме, обработваме и изпращаме Вашата поръчка и за да комуникираме с Вас.


Данните ви са защитени

С натискане на бутона ИЗПРАТИ, изпращате информация за Вашата поръчка и лични данни чрез защитена връзка. Www.zlatenchai.bg използва защитен сървърен софтуер (SSL), който криптира данните Ви. Този софтуер защитава всички лични данни, данни за поръчки и плащания, изпратени чрез платформата www.zlatenchai.bg.


Съгласие за използването на бисквитки

Www.zlatenchai.bg събира анонимна статистика за посещения на място без лични данни за клиента / потребителя!
При посещение и отваряне на всяка страница на www.zlatenchai.bg, при въведеждане на адреса директно в браузъра Ви, чрез намирането му от търсачките, чрез връзка от друг сайт или по друг начин, приемате използването на тази информация от нас.
Като посетител трябва да знаете, че www.zlatenchai.bg може да променя тези правила за поверителност по всяко време и без предупреждение. Промените ще бъдат публикувани на тази страница. Преди да направите поръчка, моля, проверете сайта за актуализации!Отказ от отговорност

ОБЩИ МЕДИЦИНСКИ УСЛОВИЯ
Информацията, публикувана на www.zlatenchai.bg, не замества професионална медицинска консултация, диагностика или лечение. Ако търсите професионална медицинска помощ, свържете се с Вашия лекар или медицински център. Www.zlatenchai.bg не носи отговорност за прилагането на съветите, продукта или друга информация, публикувана на този уебсайт от потребителя. Ако не сте сигурни за Златенъ чай, консултирайте се с Вашия лекар за информацията, която сте прочели или намерили на www.zlatenchai.bg. Никога не пренебрегвайте професионалната медицинска помощ.

ОТКАЗ ОТ ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ
Цялата информация, публикувана на www.zlatenchai.bg, се основава на опита, изследванията, статистиката, наблюденията и анализа. Www.zlatenchai.bg не е предназначен да предоставя медицински съвети. Преди да започнете да пиете Златенъ чай, консултирайте се с Вашия лекар или диетолог. Информацията, публикувана на www.zlatenchai.bg, е предоставена, за да покаже потенциалния резултат, който може да бъде получен чрез консумацията на Златенъ чай. Няма гаранция, че ще получите същите резултати, както е описано в сайта. Резултатите от употребата на Златенъ чай са индивидуални за различните потребители и зависят от техните физически показатели, навици и здраве! Www.zlatenchai.bg не носи отговорност за Вашите действия след закупуването на Златенъ чай.


ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕПРАВИЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПРОДУКТА
1. Златенъ чай не е лекарство и не трябва да се използва като такова. Www.zlatenchai.bg не носи отговорност за употребата на Златенъ чай като лекарство.
2. Www.zlatenchai.bg не носи отговорност за физически или психически увреждания, настъпили след употребата на Златенъ чай. Преди употреба се консултирайте с лекар или специалист как да консумирате продукта.
3. Бременни жени, кърмачки и деца под 10 години:  Не консумирайте Златенъ чай!
4. Www.zlatenchai.bg не носи отговорност за каквито и да било физически или психически увреждания, причинени от използването на продукта. Ако страдате от каквото и да било заболяване, консултирайте се с лекар или специалист, преди да приемете Златенъ чай.
5. Информацията на www.zlatenchai.bg е информативна и по никакъв начин не трябва да влияе върху избора и начина на приемане на Златенъ чай.

Приложимо право
За въпроси, които не са обхванати от тези общи условия, се прилагат разпоредбите на действащото българско законодателство. Спорове относно използването на уебсайта и съдържащите се в тях услуги и ресурси, които не могат да бъдат разрешени по взаимно съгласие, ще бъдат отнесени до компетентния български съд.

Благодарим Ви, че спазвате Общите условия на www.zlatenchai.bg

   

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: PHP Startup: Unable to load dynamic library 'monarxprotect-php73.so' (tried: /opt/cpanel/ea-php73/root/usr/lib64/php/modules/monarxprotect-php73.so (/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/lib64/php/modules/monarxprotect-php73.so: cannot open shared object file: No such file or directory), /opt/cpanel/ea-php73/root/usr/lib64/php/modules/monarxprotect-php73.so.so (/opt/cpanel/ea-php73/root/usr/lib64/php/modules/monarxprotect-php73.so.so: cannot open shared object file: No such file or directory))

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: