Въпроси

Златенъ чай - Сократ Сократов

Вие ще заплатите точно толкова, колкото е сумата на вашата количка. Цената на доставка варира от различни фактори, но това не бива да ви тревожи. Цената на доставката ще се калкулира автоматично приспадайки се от общата сума на вашата поръчка. 
Всеки клиент може да поръча до свой адрес или до офис на Еконт.

Вашият Златенъ чай ще изпратим с куриер на Еконт до посочен от Вас адрес или до офис на куриера в срок от 1 до 3 работни дни. Изключение на този срок са направените поръчки или доставки в почивните дни и националните празници!

Всички поръчки на Златенъ чай доставяме с куриер на Еконт. Може да посочите ваш адрес или офис на куриера!
Ако живеете в населено място, в което няма куриерски офис на Еконт, доставката на вашия Златенъ чай ще трябва да бъде до посочен от вас адрес. Доставката ще бъде извършена на 100%.

Когато за доставка сте подали офис на Еконт:
Имате на разположение 7 календарни дни, за да вземете вашия Златенъ чай от офис на Еконт.  При ваша забава над 3 работни дни, в които поръчката ви е в офис на куриера е възможно да се начислява такса за магазинаж за всеки следващ ден. Тази такса ще бъде за ваша сметка. Препоръчваме  на всеки наш клиент, който получава поръчката си в офис на Еконт да посети съответния офис до 5 работни дни след подаване на поръчката.

Използваме най-лесния и удобен начин на разплащане в България - наложен платеж. Плащате поръчката си в момента на получаване в брой на куриера. Поръчвайки вашия Златенъ чай, във Вашата количка виждате крайната сума, която трябва да заплатите. Тази сума ще бъде отразена информативно и на e-mail, който ще получите, както и в известието за доставка от куриера. 

Скоро всички потребители на Златенъ чай ще могат да платят и с кредитна/дебитна карта в момент на подаване на поръчката. В момента тази опция не е активна.

Да, можете да откажете направена или потвърдена поръчка. Тъй като ние обработваме всички поръчки експедитивно, Ви молим учтиво в случай на отказ да ни известите преди 17:00 в деня на поръчката или, ако сте поръчали след този час, да ни пишете преди 12:00 ч. на следващия ден! Ако, обаче това се случи в момент на доставка, вие ще трябва да заплатите разходите по връщането на Златенъ чай обратно до нас.
За по-подробна информация, моля запознайте се с Общите условия за ползване на сайта!

Може да поръчате Златенъ чай на телефон 0878 66 2225 всеки работен ден от 09:00 ч. до 18:00 ч. или онлайн, кликайки на бутон ПОРЪЧАЙ по всяко време от денонощието, a вашата поръчка се обработва съгласно реда на нейната регистрация.  

Да, сайтът е напълно функционален за всички мобилни устройства. Можете да поръчате Златенъ чай чрез няколко бързи и лесни стъпки. 
На първо място искаме да споделим, че Златенъ чай съдържа внимателно подбрани билки. Качеството на чая е най-важния фактор за нас! Златенъ чай съдържа peзeнe, вoднo пипepичe, лaвaндулa, мeчo грoздe, ceнa, зъpнaсeц, цaричe, мacлoдaйнa рoзa, рeвeн, гръмoтрън. Уникално комбинирани, те действат по уникален начин върху човешкия организъм. Разглеждайки всяка една съставка поотделно бихме научили какъв дар са те от природата. Но събрани заедно в точна пропорция в Златенъ чай са незаменими в борбата със затлъстяването и токсините.

Златенъ чай струва изключително малка част от ежедневните Ви разходи. Цената на 1 опаковка Златенъ чай е 29.90 лв., а доставката до цялата страна е БЕЗПЛАТНА.
При поръчка на повече опаковки получавате отстъпки. Може да ги видите в страница КУПИ! Съдържанието на опаковката е за 21 дни, като след това чаят вече е заредил организма Ви с важни витамини и минерали и действието му продължава до 10 дни след спиране на консумацията. 

Добавете 2 супени лъжици от Златенъ чай в 500 мл. вряща вода и оставете да ври 5-6 минути. По време на варене използвайте капак! След като изключите котлона оберете добре всичкото полепнало съдържание от стените на съда, то трябва да е заедно с другите билки във водата. След това оставете чаят да кисне 1 час. След киснене разбъркайте добре и прецедете. Вашият Златенъ чай е готов за консумация! Приемете цялото съдържание 4 пъти на ден на гладно.  Консумирайте готовия чай до 24 часа след приготвянето му. След отпиване изчакайте минимум 30 минути, за да може организмът да приеме и обработи Златенъ чай, след което може да се храните! 

Отслабването зависи от много фактори. РЕЗУЛТАТИТЕ СА ИНДИВИДУАЛНИ И ЗАВИСЯТ ОТ ВАШИТЕ ФИЗИЧЕСКИ ПОКАЗАТЕЛИ И НАВИЦИ! А по-интересната истина - не е здравословно да отслабвате бързо. Нормално е вашият организъм да вземе това решение! Златенъ чай за детоксикация и отслабване прави избора възможен.

В зависимост какво е вашето телосложение и как искате да изглеждате, се определя и периода колко дълго да пиете Златенъ чай. Комбинирането на чая с активен спорт ще съкрати значително това време. За да е здраво тялото ни и да функционира добре, трябва да го движим, за това ходете, тичайте, танцувайте и правете гимнастика всеки удобен момент. Естествено в нашия съвременен живот не всеки от нас има толкова свободно време, колкото му се иска. Златенъ чай работи дори и когато просто си седите, но без спорт ще е нужно повечко време за да стегнете положението. 

Не са известни странични ефекти при консумацията на Златенъ чай!
Златенъ чай е подходящ за деца над 10 годишна възраст. Ако детето е с наднормено тегло на тази възраст дори е препоръчителен. Ако детето расте с наднормено тегло, то възвръщането на нормалното телосложение след време ще е много трудно. Голям процент от хората, които са били със затлъстяване като деца, запазват телосложението си, а самият процес на отслабване става все по-труден. Организмът вече е обучен да образува и съхранява мастни депа. Златенъ чай помага на организма да рестартира метаболизма и да обработва и насочва хранителните вещества правилно!

Златенъ чай НЕ трябва да се консумира при бременност и по време на кърмене!

Златенъ чай е най-силен в борбата с подкожните и вътрешностомашни мазнини. При консумацията на Златенъ чай се наблюдава успокояване на целия организъм, елиминират се ефектите на стрес върху него. Чаят помага на метаболизма да си "спомни" как да работи нормално. Приемайки Златенъ чай , Вие вече сте направили голяма крачка към красиво тяло и най-вече към добро здраве!